Gaudeix de la música en viu a Sabadell

A VADE msica estem orgullosos d’oferir una àmplia gama de serveis tant per al públic com per als artistes. El nostre local a Sabadell és el lloc perfecte per gaudir de la música en viu i també perquè els artistes facin concerts, gravin videoclips i més.

Concerts a taquilla

A partir de les 23.31h l'entrada és gratuïta.

Per al públic, oferim concerts de bandes de versions i sessions de DJ cada cap de setmana, amb entrada gratuïta i un ambient inigualable on gaudiràs a tope, segur. Les nostres instal·lacions compten amb un modern equipament de so, llums LED en el sostre i màquines de fum per garantir una experiència única i inoblidable que segur que et deixarà sempre amb ganes de tornar.

Per als artistes, VADE música és el lloc ideal per portar a terme els seus projectes musicals. El nostre escenari està equipat amb tot el necessari per realitzar concerts en viu, i el nostre equip tècnic està sempre disposat a col·laborar i assessorar en la producció de videoclips i altres projectes audiovisuals.

No importa si ets un músic emergen o una banda consolidada. A VADE música trobaràs l’espai i els recursos necessaris per impulsar la teva carrera i connectar amb el teu públic. Descobreix els serveis de VADE música a Sabadell: concerts en viu, escenari per a bandes, gravació de videoclips i molt més. El lloc perfecte per a artistes i amants de la música!